Openhaardhout dat bij Natuurhout vandaan komt, is een luxeproduct waaraan wij de grootst mogelijke zorg en aandacht geven. Ook onze overige houtproducten maken het stoken zo wel binnen in huis, als buiten in de tuin en op het terras tot een aangenaam en sfeerscheppend genoegen voor alle betrokkenen.

Waarom? Omdat het warmte, plezier en saamhorigheid brengt in het leven van onze eindgebruikers. Dat vinden wij belangrijke waarden.
Ons openhaardhout vindt zijn weg naar miljoenen consumenten verspreid over heel Europa. Die stoken er niet alleen in de koude periode hun kachels en openhaarden mee. Ook in de zomermaanden is Natuurhout volop van de partij en zorgt voor warmte en sfeer met eerste klas stookhout voor vuurkorven en terraskachels.

Hout van Natuurhout staat daarom garant voor gezellig en onbekommerd stookplezier. We hebben ons daarom de laatste tien jaar met name geconcentreerd op de productie van eerste klas kwaliteit openhaardhout, aanmaakhout en overige haardproducten, die we voor een interessante prijs aan de tussenhandel leveren.